helmikuu 2020

helmi
01
Tapahtumat

Hannah Tolf ja yhtye HRH:ssa 

Voodoo Music Club

Lauantaina 1.2.2020 klo 20

HRH, Hard Rock House, Roihuvuorentie 1 
00820 Helsinki 

https://www.facebook.com/vdmusicclub/

 

Hannah Tolf   is working as a composer, singer and vocal improviser based in Gothenburg in Sweden. With voice and effects she works in several artistic fields and is active in several projects and constellations with which she plays at venues around the world.

Yhtye.  Hannah's main project is composing and playing with her band, consisting Jonathan Albrektson on piano, Donovan von Martens on bass and Emil Blommé on drums (who's temporarely replacing Anna Lund). 

Musiikki.   Hannah's music is often a mixture of composed and improvised music. A song can contain several different experiences and stories where the meeting between these can bring new angles and freer interpretation. 

https://hannahtolf.com/ 

Videoita 

https://hannahtolf.com/music.html

 

 

Kevään 2020 ohjelma (muutokset mahdollisia)

 

1.2.2020 Hannah Tolf (SE)

7.3.2020 Koutus

4.4.2020 Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri

2.5.2020 Edi Nulz (AT)

6.6.2020 Ainon

 

Hard Rock House, Roihuvuorentie 1
00820 Helsinki

 ht iso2020 voodoo ohjelma

helmi
02
Tapahtumat

Seuraava Tiederoihun tapahtuma.
Ja tätä on jo kehuttu! Merkkaa päivä ylös :)

SU, 2.2.2020 KLO 14.00
Ilmastonmuutos ja elokuvat

https://www.facebook.com/events/430443197871278/ 

Tiedot

Helsingin yliopiston meteorologian professori, akatemiaprofessori Timo Vesala kertoo elokuvanäytteiden kera miten elokuvissa näkyy meteorologisia ilmiöitä ja ilmastonmuutokseen liittyviä aiheita.

Timo Vesalan intohimoinen harrastus ovat elokuvat. Hän on vakiovieras mm. Sodankylän filmifestivaaleilla. Hän on myös vetänyt Kumpulan kampuksella leffakerhoa kollegansa Eija Juurolan kanssa yli 8 vuotta. Työssään Helsingin yliopiston Ilmakehätieteiden keskuksessa INAR:ssa hän tutkii aineiden kiertoja ja maata lähimmän ilmakehän kerroksen meteorologisia ilmiöitä. Timon biogeokemiallisten kiertojen tutkimus keskittyy erityisesti hiilen ja veden kiertoon maaperän ja ilmakehän välillä. Kohteina ovat metsät, suot ja vesistöt sekä kaupunkialueet.

Tämä Tiederoihun vapaaehtoisvoimin järjestetty tapahtuma on ilmainen ja sopii kaikille!

Tervetuloa Rioon kuuntelemaan ja keskustelemaan! 

maap kuva ilmo iso