PALVELUASUMISEN puolella on yhteensä noin 150 asukasta. Roihuvuoren monipuolisessa palvelukeskuksessa on kuusi ryhmäkotia, joissa asuu ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevia asukkaita. Poikkeuksena ryhmäkoti Melukylä sekä lyhytaikaisyksikkö Vaahteramäki, jonne tullaan asumaan lyhytaikaisille jaksoille. Melukylässä tavoitteena on ensisijaisesti kuntouttaa asiakas kotiin tukitoimien avulla. Roihuvuoren ryhmäkodit ovat saaneet nimensä Astrid Lindgrenin satujen mukaan. Alla näet kaikki ryhmäkotimme ja missä kerroksessa ne sijaitsevat.

Herttoniemen sairaalassa yksiköt sijaitsevat seuraavasti:

2. kerros: Muistikodit Kissankulma ja Kultakukko

3. kerros: Muistikodit Marikki ja Alva

4. kerros: Ryhmäkodit Ronja ja Huvikumpu

5. kerros: Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä ja lyhytaikaisyksikkö Vaahteramäki

Roihuvuoren monipuolisella palvelukeskuksella on tällä hetkellä myös tukiasuntoja Punahilkantiellä sijaitsevassa Helsingin kaupungin vuokratalossa. Tukiasuntoasukkaat asuvat normaalissa vuokra-asunnossa mutta saavat tukipalveluja ryhmäkoti Ronjasta ja palvelukeskuksesta. Tavoitteena on tukea kotona asumista mahdollisimman pitkään.

Roihuvuoren monipuolisen palvelukeskuksen palveluasumiseen muuttamisen edellytyksenä on ympärivuorokautinen hoivan tarve, jolloin kotihoito ei enää riitä. Asiassa voi olla yhteydessä Seniori-infoon, puh. 09 310 44556.