Jäsenille

Tavarapyörä

Roihuvuori-seuralla on vuodesta 2012 lähtien ollut omistuksessaan Christiania-tavarapyörä, jota seuran jäsenet voivat lainata. Pyörää korjattiin ja uusittiin kesällä 2017. 

Jäsenet voivat lainata tavarapyörää tarpeen mukaan. 

Kukin pyörän käyttäjä vastaa itse mahdollisista kuluista, onnettomuuksista tai pyörän vahingoittumisesta. Käytön jälkeen pyörä on puhdistettava ja laatikko kuivattava.  

Pyöräilykypärän käyttö on aina suositeltavaa polkupyörällä ajettaessa. 

Kolmipyöräisen Christianian vanerilaatikossa kulkee kätevästi esimerkiksi kaksi lasta tai tavaraa aina sataan kiloon saakka. Laatikon pohjalle on lisätty myös vedenpoistoaukot jolloin jos pyörää käytetään kasvipalstoilla, ei roiskunut vesi jää seisomaan laatikkoon. Istuinlaatikon voi purkaa helposti jolloin mukaan mahtuu enemmän tavaraa. 

Kolmipyöräisen pyörän ajaminen saattaa aluksi tuntua erikoiselta, koska pyörää ei pysty kaksipyöräisen tapaan kallistamaan, mutta siihen tottuu nopeasti. 

Turvallisuustietoa pyöräilijöille: https://www.liikenneturva.fi/fi/liikenteessa/pyorailijat (Liikenneturva). 

 

LAINAUSTIEDOT: 

Tavarafillaria hallinnoi Keijukaistenpolulla asuva Tuukka Kaila. Mikäli haluat lainata pyörää, ota yhteyttä Tuukkaan: t Kaila  t kaila puhelin 

Joulukuun alusta maaliskuuhun kestävällä talvikaudella pyörää voi kysellä seuran toiminnanjohtaja Otto-Ville Mikkelältä 045-209 0201. 

2017-08 Laatikkopyörä Roihuvuori-seura 5