Roihuvuoren monipuolinen palvelukeskus järjestää palvelukeskustoimintaa myös Laajasalossa. Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta Laajasalossa, erityisesti
+65 –vuotiaiden parissa? Voit osallistua pienesti tai suuresti, oman aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan. Puuhaa riittää mm. kulttuurista, liikunnasta ja ihan vaan ihmisten tarinoista kiinnostuneille. Mukana meiningeissä on myös liuta huippukivoja Laajasalolaisia toimijoita, järjestöjä ja toiminnanohjaaja tukemassa vapaaehtoisia. Toimintaa suunnitellaan avoimin mielin ja yhdessä siihen osallistuvien kanssa.

Kysy lisää toiminnanohjaaja Ilja Miskalalta.
S-posti: ilja.miskala@hel.fi, p. 040-5162734


Kaiken ikäiset ihmiset ovat tervetulleita vapaaehtoisiksi Roihuvuoren monipuoliseen palvelukeskukseen. Suurin osa vapaaehtoisista toimii tällä hetkellä ryhmäkotien puolella, sillä niissä voi vierailla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Jos pystyt toimimaan vapaaehtoisena arkipäivisin, voit myös tiedustella mitä palvelukeskuksen ja päivätoiminnan parissa voisi tehdä.

  • Vapaaehtoisena voit esimerkiksi

      ulkoilla ryhmäkotien asukkaiden kanssa

      ohjata viriketuokioita (esim. yhteislaulua, lehdenlukua, leivontaa)

      seurustella ja viettää aikaa asukkaiden kanssa

      esiintyä tai avustaa tapahtumissa, juhlissa

      auttaa ravintola Helmessä, kantamalla asiakkaiden tarjottimia ja auttamalla ruoan ottamisessa

Vapaaehtoisena tuot lisäarvoa peruspalveluihin ja iloa asiakkaan arkeen. Saat itsellesi ohjelmaa arkeen, uusia ystäviä, hyvää mieltä ja merkitystä elämään! Jos kiinnostuit vapaaehtoistoiminnasta, ole yhteydessä sosiaaliohjaaja Katariina Muhliin, puh. 09 310 46925, katariina.muhli@hel.fi.